Sortland kommune søker helsepersonell/studenter som ikke jobber i helsesektoren nå

  • by

Helsepersonell/studenter som ikke jobber i helsesektoren nå

Kartlegging

I forbindelse med av utbruddet av Koronavirus (Covid-19) ønsker Sortland kommune å kartlegge helsepersonell som i dag ikke jobber i helsesektoren i Sortland kommune.
Dette kan være deg som for eksempel er student, du som jobber i forsikringsselskap men egentlig er utdannet sykepleier, eller du som har jobbet som helsepersonell men har gått av med pensjon.

Om du kjenner deg igjen i eksemplet, eller har en lignende bakgrunn vil Sortland kommune oppfordre deg til å registrere deg ved å “søke på stillingen” og legge inn/laste opp din CV.

OBS! Dette er ikke en ordinær stillingsutlysning, men Sortland kommune som ønsker å kartlegge helsepersonell i Sortland, som i dag ikke jobber i helsesektoren og som kan kontaktes ved behov for bistand i tiden fremover.

Hva vi ønsker å vite om deg:

  • Hva er din helsefaglige utdanning/tittel?
  • Hva har du jobbet med i helsesektoren tidligere?
  • Hvor lenge er det siden du jobbet i helsetjenesten?

Fyll ut cv, last opp egen cv eller beskriv i søknadsteksten.

Elektronisk registrering

Sortland kommune benytter elektronisk registrering.

Ved behov for hjelp med registrering, ta kontakt med vår HR-avdeling på tlf. 76 10 90 00 eller e-post: HR@sortland.kommune.no

Ved å registere din kompetanse samtykker du samtidig til at vi lagrer dine personopplysninger. Dette samtykke kan du når som helst trekke tilbake.
For mer utfyllende informasjon – les vår personvernerklæring på vår hjemmeside: https://www.sortland.kommune.no/innsyn/personvernerklæring/ (kopier adressen til nettleser)

Hvis du får problemer med å registrere deg kan du sende informasjon/cv pr. e-post til: HR@sortland.kommune.no