Fagarbeider veg og trafikk – Melhus kommune

  • by

Melhus kommune har inntil 2 ledig 100 % stilling som fagarbeider ved avdelingen Veg og trafikk.
Avdelingen har totalt 11 ansatte, 4 som jobber på rådhuset og 7 som jobber ute på drifta.

Arbeidsoppgaver

Oppgaver vil hovedsakelig være drift og vedlikehold av det kommunale vegnettet, herunder brøyting og strøing, samt delta på brøytevaktordning. Brøytevaktordningen varer i utgangspunktet fra 15. oktober til 15. april, men noen justeringer må påregnes.

Kvalifikasjoner

Veg og trafikk ønsker en person som har fagbrev innenfor fagområdet bygg og anlegg eller lignende. Søkere med annen relevant utdanning i kombinasjon med solid relevant praksis, kan også bli vurdert som aktuelle kandidater. Det er ønskelig at søker har maskinførerbevis for hjullaster og gravemaskin, sertifikat for lastebil klasse C, samt gode datakunnskaper. Det er også ønskelig med erfaring som gravemaskinfører.

Personlige egenskaper

Teknisk drift ønsker en person som er løsningsorientert, fleksibel, selvstendig, samt utadvendt med gode samarbeids-egenskaper. Har et engasjement og evne til å skape gode relasjoner til kolleger og eksterne samarbeidspartnere. Har god muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk.

Vi tilbyr

Varierte, spennende og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor drift og vedlikehold av kommunale veger.
Gode muligheter for personlig utvikling og kompetanseheving.
God kommunal pensjonsordning og konkurransedyktig lønn.

Kontaktinformasjon

Jonas Sæther, Avdelingsleder, 46413163

Arbeidssted

Rådhusveien 2
7224 Melhus

Søk på stillingen:Klikk her

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Melhus kommune

Referansenr.:4260095489
Stillingsprosent: 100%
Fast
Startdato: 01.10.2020
Søknadsfrist: 09.08.2020