Byggesaksbehandler til Gildeskål kommune

Nå har du mulighet til å bli byggesaksbehandler i vakre Gildeskål!

Stillingen er plassert hos Teknisk og byggesaksbehandler hører inn under enheten Plan og byggesak.

Med flyplass, universitet og byen Bodø en svipptur unna (med bil, buss eller hurtigbåt), kan du bli med i vårt ambisiøse team der Gildeskål skal være «tøffingen i Salten». Å eg veit meg eit land handler om vår stolte historie, flotte folk i variert natur fra hav til fjell, og spenstige visjoner for framtida. Bli med da vel!

Om du liker gode naturopplevelser er definitivt Gildeskål stedet for deg: Topptur eller liten tur, fjellklatring eller mer rusle-i-skogen-tur, kajakkturer eller båtturer i vår vakre skjærgård. Vi garanterer at her finner du opplevelser som passer deg. Kommunehuset ligger i naturskjønne omgivelser midt i kommunesenteret Inndyr. Naturen rundt byr blant annet på flott lysløype og et nett av turstier. Vi har i tillegg idrettshall, treningsrom i kommunal regi og basseng, utleie av turutstyr og et mangfold av lag og foreninger.

Sjekk gjerne ut kommunens hjemmeside og Gildeskålportalen — her ligger masse informasjon og flotte bilder!

Arbeidsoppgaver

Vi er en liten og godt sammensveiset avdeling som ofte samarbeider på tvers av fag. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være tradisjonell byggesaksbehandling, men også muligheter til å jobbe med andre ting.

Kommunens slagord er «Vi tørr å være nyskapende.» Til å være en liten kommune, har vi stor aktivitet, både i kommunal regi og i næringslivet forøvrig. Her er det stor utvikling og vekst med mange utbyggingsprosjekter og rehabilitering av tekniske anlegg.

Kvalifikasjoner

 • Det er ønskelig med høyskoleutdanning innen byggfag.
 • Annen relevant høyskoleutdanning vil også bli vurdert — dette kan være juridisk utdanning, arkitektutdanning m.v.
 • Annen relevant utdanning som mesterbrev innen byggfag vil også bli vurdert.
 • Erfaring vil bli vektlagt.
 • Søker må være villig til å ta etterutdanning dersom kommunen anser det som nødvendig.
 • Søker må beherske norsk, og ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper

 • Personlig egnethet vil bli vektlagt
 • Fleksibel og serviceinnstilt
 • Evnen til å arbeide både selvstendig og i team

Vi tilbyr

 • Mulighet til å påvirke positivt og skape resultater
 • Stort ansvar, men også fleksibilitet til å påvirke egen arbeidsdag og arbeidsmåte
 • Spennende og meningsfylte arbeidsoppgaver i et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø, der medarbeiderne i nært samarbeid bidrar med faglige innspill på tvers av fagområder
 • Lønn etter avtale
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Fleksitidsordning
 • Flyttegodtgjørelse etter Gildeskål kommunes reglement
 • Bistand med bolig

Generell informasjon
Dokumentasjon av opplysninger gitt i søknaden kan bli etterspurt. Søkere med utdannelse fra andre land enn Norge må fremlegge godkjenning av sin utdannelse fra www.NOKUT.no, inklusiv vitnemål på engelsk eller norsk. Tiltredelse etter avtale.
Vi oppfordrer kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemning eller kulturell bakgrunn. For alle stillinger gjelder de regler som går fram av lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Ved første gangs ansettelse i kommunen gjelder en prøvetid på 6 måneder.
Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju.

Søknad
Søknad med cv og kopi av vitnemål og attester sendes elektronisk innen søknadsfristen.
All dokumentasjon lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden. Det er søkers ansvar å sende inn fullstendig dokumentasjon elektronisk innen søknadsfristen.
Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkere som likevel ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.

Mer informasjon om Gildeskål kommunes organisasjon og arbeidsoppgaver finner du på www.gildeskal.kommune.no.

Kontaktinformasjon

Iren Førde, Virksomhetsleder plan og byggsak, 40436252, forire@gildeskal.kommune.no

Søk på stillingen:Klikk her

Søknadsfrist: 01.11.2020