100% fast stilling som Miljøterapeut – Tingvoll kommune

 • by

Kort om stillingen:

Det er ledig 100% fast stilling som miljøterapeut/vernepleier ved Habiliteringstjenesten m/Trøa bofellesskap. Tjenenesten er et tilbud til personer over 18 år med utviklingshemming og/eller psykiske lidelser. Stillingen er 2 delt turnus med arbeid hver 3. helg.

Arbeidsoppgaver:

 • Bidra til at brukerne får oppfylt sine rettigheter i hht. vedtak.
 • Utarbeide tiltaksplaner.
 • Veilede kollegaer – internundervisning
 • Bidra til å utarbeide prosedyrer og retningslinjer.
 • Samarbeid med pårørende, verger og andre interne og eksterne samarbeidsparter.
 • Bidra til god ressursbruk og utvikling av tjenesten.

Kvalifikasjonskrav: 

Formelle kompetansekrav:

 • Minimum 3 årig helse-, sosialfaglig eller pedagogisk utdanning
 • Førerkort

Ønsket kompetanse:

 • Erfaring fra bofellesskap
 • Relasjonskompetanse

Egenskaper:

 • Jobber systematisk, strukturert og effektivt
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Kreativ/løsningsorientert
 • Evne til å jobbe selvstendig og i team
 • Positiv og fleksibel innstilling
 • Personlig egnethet, samt engasjement og interesse for videreutvikling av tjenesten vil bli vektlagt.

Våre ansatte identifiserer seg med våre verdier; Engasjement, inkludering, kompetanse og respekt – “EIKR”

Språk:

Det stilles krav til norskkunnskaper, skriftlig og muntlig, ved ansettelse. Dersom det kan trekkes i tvil om søkere har de nødvendige norskkunnskaper, skal vedkommende kunne dokumentere sin kunnskap ved bestått språkprøve nivå B2 eller tilsvarende før ev. ansettelse.

Vi tilbyr:

 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver
 • Deltakelse i viktig utviklingsarbeid i kommunen
 • Godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger
 • Lønn etter avtale
 • God pensjonsordning og forsikring

Tilsettingsvilkår:

Arbeidstakere tilsettes i Tingvoll kommune etter gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Prøvetiden er 6 måneder i faste stillinger. Generelt forbehold om organisatoriske endringer og tilpasning av ansvar og arbeidsoppgaver.
Egenerklæring MRSA og Tuberkulose, samt gyldig politiattest (ikke eldre enn 3 måneder) må fremlegges før ansettelse.

Kontaktpersoner:
Ann Sofi Salstrokken Svendsen tlf: +47 955 22 282 mob: 955 22 282
Jorid Helen Kamsvåg tlf: +47 959 46 905 mob: +47 959 46 905

Søk stillingen her!

Søknadsfrist: 10.10.2021

Søknad:

Tingvoll kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Dette betyr at kun søknader sendt via vårt elektronisk søknadssystem vil bli tatt i betraktning. Det er viktig at du tar deg tid til å besvare spørsmålene vi stiller og registrerer din CV i søknadsskjemaet. DETER IKKE MULIG Å SENDE MED VEDLEGG. Bekreftet kopi av attester og vitnemål må derfor medbringes til intervju.  Innsendte opplysninger behandles i henhold til offentlighetsloven. Vi gjør oppmerksom på at navn på søkere kan bli offentliggjort i henhold til offentlighetsloven § 25.  Dersom du har behov for hjelp med registrering av søknad, ta kontakt med vårt servicekontor på tlf. 71532400.

Øvrige spørsmål vedr. stillingen kan rettes til oppgitte kontaktpersoner.
Kvalifiserte søkere med innvandringsbakgrunn oppfordres til å søke. Vi ønsker søkere av begge kjønn.

Vi ønsker et arbeidsmiljø preget av mangfold, og at våre ansatt skal gjenspeile befolkningen forøvrig.  Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, eller minoritetsbakgrunn.  Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.  Etter søknadsfristens utløp vil det bli satt opp en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, stilling eller yrkestittel og bostedsadresse. 

Vi ønsker deg velkommen som søker!