Skip to content

Prosjektleder for innføring av helseplattformen i Selbu og Tydal kommuner

 • by

PROSJEKTLEDER FOR INNFØRING AV HELSEPLATTFORMEN I SELBU OG TYDAL KOMMUNER

Dersom du blir trigget av utviklingsprosesser og liker å arbeide med folk og teknologi, så kan dette være den rette stillingen for deg!

Vi søker etter en initiativrik og engasjert prosjektleder i 100% midlertidig stilling i perioden frem til juli 2024, som skal lede arbeidet med innføring av Helseplattformen i Selbu og Tydal kommuner. Helseplattformen er en ny helsejournal og nytt arbeidsverktøy for digitalisering, samarbeidsflyt og helhetlige pasientforløp i Midt-Norge. Selbu og Tydal skal etter planen ta i bruk Helseplattformen i januar/februar 2024.

Stillingen er organisert under sektorsjef i Selbu kommune, men skal ivareta innføringen i både Selbu og Tydal. Dette betyr at arbeidssted vil være i begge kommuner.
Tiltredelse etter avtale.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i så fall bli varslet om.


Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med sektorsjef helse og omsorg i Selbu kommune Ragnhild Wesche Kvål på tlf. 95765674, eller sektorleder helse og omsorg i Tydal kommune Ingjerd Tuset på tlf. 90013505

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder vil du inneha en nøkkelrolle for at Selbu og Tydal kommuner lykkes med innføring av plattformen og tilhørende omstilling/utviklingsarbeid. Du vil ha hovedansvaret for innføringsprosjektet og prosjektleveranser på alle nivå.  I tillegg vil du være kommunenes kontaktpunkt mot Helseplattformen sentralt, og mot regional innføringsleder i Værnesregionen. Du vil rapportere til og samhandle med en felles styringsgruppe for de to kommunene. 

Kvalifikasjoner
 • Minimum 3 års høyere utdanning innenfor relevante fag
 • Erfaring med prosjekt- og/eller prosessledelse
 • Kjennskap til kommunehelsetjenesten og hvordan den samhandler med spesialisthelsetjenesten
 • God generell digital kompetanse og systemforståelse
Personlige egenskaper

Vi ønsker oss en prosjektleder som

 • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Sammen med oss vil bidra til å skape entusiasme for prosjektet
 • Er strukturert, ansvarsfull og selvstendig, samt har evne til å sikre fremdrift etter oppsatt prosjektplan

  Personlig egnethet vil bli vektlagt.
Vi tilbyr
 • En unik og spennende stilling som vil bidra i utviklingen av midtnorske helse- og omsorgstjenester
 • Hyggelige og engasjerte kollegaer

Tilsetting skjer på de vilkår som fremgår av lover, forskrifter og reglement.

Lønn etter kvalifikasjoner
Konkurransedyktig pensjonsordning I KLP

Kontaktperson:
Ragnhild Wesche Kvål
Stillingstittel Sektorsjef helse og sosial
Telefon 957 65 674

Søknadsfrist: 27.11.2022

Søk stillingen her!

Bilder fra Selbu kommune:

Selbu
Selbu kommune
Selbu kommune
Om arbeidsgiveren

Selbu kommune ligger midt i Trøndelag, kun en halvtimes kjøring fra Trondheim lufthavn Værnes. Kommunen har i overkant av 4000 innbyggere. Selbu er kjent som Selbuvottens hjemland, men har mer å tilby enn håndverk, tradisjon og kulturhistorie. Selbu er et ettertraktet turistmål med hyppige kulturarrangement, har en av Trøndelags mest innbydende sandstrender, rike ørretelver, storslått turterreng og løyper for sykkel og ski. Selbu har entusiastiske foreninger og lag, aktive frivillige og et godt tilrettelagt idretts- og kulturliv. I Selbu er det smart å bo og godt å leve.

Selbu er en del av Værnesregionen. Værnesregionen er et godt etablert tjeneste- og fagsamarbeid mellom kommunene Tydal, Selbu, Malvik, Frosta, Meråker og Stjørdal. Tjenestetilbudet i kommunene er godt, og avstanden mellom det urbane og det landlige er relativt kort innenfor regionen.