Skip to content

Vernepleier/sykepleier – Enhet for tilrettelagte tjenester, Nittedal kommune

 • by
Enhet for tilrettelagte tjenester, Nittedal kommune

VIL DU VÆRE MED Å GI GODE OG TRYGGE TJENESTER?

Er du autorisert vernepleier/sykepleier eller fullfører studier våren 2023? Vi er på jakt etter en nye kollegaer og trenger flere vernepleier/ sykepleiere til vår arbeidsplass og gleder oss til å ønske deg velkommen til en trivelig arbeidsplass med påvirkning og utviklingsmuligheter. 

Ønsker du å komme ut av bykjernen hvor storby møter marka? Liker du å balansere mellom å jobbe aktivt med målrettet miljøarbeid samtidig som du motiverer og veileder ansatte i sitt arbeid? Da kan du være den personen vi er på utkikk etter! Enhet for tilrettelagte tjenester er i spennende utvikling og søker etter flere vernepleiere/ sykepleiere som har et faglig fokus, ser muligheter og som vil det beste for våre beboere. I Nittedal blir du hørt som medarbeider.

Som vernepleier / sykepleier hos oss tilbys du 20 000, kr over tariff og mulighet for nedbetaling av studielån med kr 20 000,- pr år ( maks tre år )

Skyttatunet bofelleskap ligger sør i bygda nær grensen til Oslo. Dette er ett nærområde som byr på fine turmuligheter og god offentlig kommunikasjon. Kjører du bil så har vi tilgang til parkering. vi gir praktisk bistand og opplæring til 6 mennesker med ulikt bistandsbehov som mottar heldøgns tjenester etter individuelle vedtak. I tillegg gir vi punkttjenester til 9 tilknytningsbeboere. Enheten er opptatt av kvalitetssikring og fagutvikling.  Her vil du bidrar til ett godt fagmiljø i avdelingen. vi er opptatt av at den enkelte beboer skal ha ett individuelt tilpasset tjenestetilbud, og at ansatte skal ha ett trygt, godt og utviklende arbeidsmiljø.

Ulvefaret 119 ligger nord i bygda gir tjenester til mennesker med ulike grad av nedsatt funksjonsevne. Vårt arbeid tar sikte på at beboerne opprettholder dagliglivets ferdigheter, selvstendighet og nettverk, utfra beboernes individuelle behov. Vi har ett miljø som arbeider målrettet for å oppnå utvikling og gode resultater. Boligen har egen fagleder som har fokus på fag

Vi har flere ledige 100 % stillinger i turnus med arbeid hver 3 helg.

Tiltredelse etter avtale.

Nyutdannede og studenter som fullfører studier våren 2023 oppfordres også til å søke.

Kommunen har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning, og å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn, personer med nedsatt funksjonsevne, uavhengig av livssyn og seksuell orientering

Ihht. Helsepersonellloven § 20A kreves det politiattest for å arbeide med barn- unge eller personer med utviklingshemming. Godkjent politiattest skal fremlegges før tiltredelse.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlige, jfr. Lov om rett til innsyn i dokumenter i offentlig virksomhet (offentliglova)

Arbeidsoppgaver
 • Direkte brukerrettet miljøarbeid
 • Ansvarlig for tiltaksplaner og dokumentasjon i Gerica
 • Medikamenthåndtering
 • Ansvar og oppfølgning av helse og omsorgstjenesteloven kapittel 9
 • Tett  samarbeid med kollegaer, fagleder og pårørende/verge
 • Veilederrolle
Kvalifikasjoner
 • Autorisert vernepleier/ sykepleier, studenter oppfordres også til å søke
 • Du må kunne fremlegge godkjent politiattest før tiltredelse
 • Du har erfaring fra målrettet miljøarbeid
 • Du har tidligere erfaring fra brukergruppen
 • Du har god kjennskap til helse og omsorgstjenesteloven kapittel 9
 • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Førerkort klasse B, manuelt gir
 • Kan bistå i basseng
Personlige egenskaper
 • Er selvstendig og reflektert
 • Har gode kommunikasjon og samarbeidsevner
 • Er bevisst på egne holdninger og verdier
 • Er Ansvarsbevisst og strukturert
 • Du må like å arbeide i team, samtidig som du evner å arbeide selvstendig
Vi tilbyr
 • Mulighet for faglig og personlig utvikling
 • Lønn etter kommunale satser, 20 000 over tariff
 • Mulighet for nedbetaling av studielån
 • Ulike kurs for kompetanseheving
 • Mulighet for deltakelse i fagforum
 • Tilgang til bedriftshelsetjeneste
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger

Kontakt:
Ann Iren Fosshaug – Avdelingsleder
Mob: 92425595
Karina Vanbakk Vanbakk – Avdelingsleder
Mob: 99615080

Søk stillingen her!

Søknadsfrist: 19.02.2023

Nittedal kommune har 23500 innbyggere og ligger 20 minutter fra Oslo sentrum i grønne og landlige omgivelser. Vi har et rikt kulturliv innen idrett, friluftsliv, musikk, dans og teater, kunst og håndverk. Mer enn 150 ulike lag og foreninger gjør at de fleste vil føle seg hjemme her også i fritiden. Vi er et populært utfartsmål for friluftsinteresserte både sommer og vinter.