Skip to content

Helse- og omsorgssjef til Berlevåg kommune

  • by

Berlevåg kommune søker en utviklingsorientert og fremtidsrettet helse- og omsorgssjef i 100 % stilling. 

Helse- og omsorgstjenesten i Berlevåg kommune består av sykehjem, demensavdeling, hjemmesykepleie, legekontor, skolehelsetjeneste, fysioterapitjeneste samt rus- og psykiatritjeneste. Sektoren har en avdelingsleder samt en kommuneoverlege som rapporterer til helse- og omsorgssjefen. Helsesenteret har også en dialyseenhet som drives i samarbeid med Finnmarksykehuset Klinikk Kirkenes. Helse- og omsorgssjefen er nærmeste leder til 18 ansatte. 

Arbeidsoppgaver

Helse- og omsorgstjenesten er i stadig utvikling i takt med endringer i befolkningsstrukturen, sykdomsbildet og endrede forventninger fra brukere og pårørende. Som helse og omsorgssjef i Berlevåg får du jobbe mye med ledelse og fortsette et godt arbeid med å bygge et helse- og omsorgslag. Du vil være en pådriver i interkommunalt samarbeid om felles forvaltningskontor. Du kommer inn i en organisasjon som har jobbet offensivt med å få kompetanse på plass, og vil i stor grad kunne jobbe med videreutvikling av organisasjonen og tjenestene. I år er det etablert pårørendeforening i Berlevåg, og det er lagt til rette for et mer åpent helsesenter. 

Stillingen som helse- og omsorgssjef har personal-, budsjett- og økonomiansvar og rapporterer direkte til rådmannen. Stillingen inngår i rådmannens lederteam. 

Det er utarbeidet lederavtale med rådmannen for stillingen. 

Lønn etter avtale. 

Flytteutgifter til Berlevåg dekkes av kommunen. Vi er behjelpelige med å skaffe bolig.  

Berlevåg kommune inngår i tiltakssonen for Nord-Troms og Finnmark, med blant annet lavere skatt, lavere el-avgifter, gratis barnehage og nedskriving av studielån.  

Spørsmål om stillingen kan rettes til rådmann Jørgen Holten Jørgensen tlf. 458 79 800 eller helse- og omsorgssjef Audhild Mork, tlf. 458 79 890. 

Kanskje har du kjæreste/samboer/ektefelle? Ta kontakt – det kan godt hende vi har en jobb til ham eller henne også. 

Kvalifikasjoner:

– Ønskelig med lederutdanning. Relevant ledererfaring kan kompensere for dette.  
– Evne til å være en lagbygger 
– Dokumentert erfaring med ledelse og økonomistyring 
– Erfaring fra helse- og omsorgssektoren 
– Tverrfaglig samarbeid er satt i system i kommunen, og evne til samarbeid og kommunikasjon vil bli vektlagt 

Vi tilbyr

– En kommune i stadig utvikling, som helse- og omsorgssjefen har en sentral rolle i 
– Godt arbeidsmiljø 
– Stort ansvar og gode muligheter for faglig og annen utvikling Kvalifiserte og motiverte medarbeidere 
– Helse- og omsorgssjefen inngår i rådmannens ledergruppe 

Kontaktinformasjon

Siv Eiframsen, Kontorsjef, 45879810

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Berlevåg kommune

Referansenr.: 4637213353
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 30.04.2023

Søk stillingen her!

Beliggende på 70° nord består kommunens areal hovedsakelig av en arktisk og uberørt natur, med fantastiske muligheter for friluftsliv, jakt og fiske. Du møter en ressurssterk skole, full barnehagedekning og et helsesenter, samt store mengder av frisk luft. Ishavshallen byr på idrettsaktiviteter som badminton, fotball og styrketrening, og nytt flerbruks hus med bl.a. 25 meters basseng.

Lokalsamfunnet er ellers preget av et meget aktivt lag- og foreningsliv, med aktiviteter som spenner seg fra jakt og laksefiske til aerobic, revy, kor og korps. Kommunikasjonen til og fra kommunen er god, med kortbaneflyplass og daglige Hurtigruteanløp.

Alt dette får du innen gangavstand!

Det er i underkant av 1000 innbyggere i kommunen.