Skip to content

Sektorsjef – Helse og omsorg – Selbu kommune

 • by
Vil du lede et av våre viktigste strategiske satsningsområder?

Selbu kommune har stort fokus på å levere gode og fremtidsrettede tjenester til sine innbyggere – dette er noe vi satser på! Vår sektorsjef Helse og omsorg går straks av med pensjon og vi søker nå hennes etterfølger. Vi ser etter en samlende og handlekraftig leder som sammen med våre engasjerte og dyktige ansatte skal levere gode tjenester for våre innbyggere.

Selbu kommune er i vekst og utvikling og leverer høy kvalitet på sine tjenester. Hos oss er det smart å bo og godt å leve. Som sektorsjef Helse og omsorg vil du bli en viktig del av laget som skal ivareta den gode utviklingen.

For å lykkes i rollen, tror vi at det er lurt at du er nysgjerrig og trives med å se din rolle i lys av kommunens rolle som samfunnsutvikler og at du er opptatt av å få med deg laget ditt på dette.

I Selbu kommune vil vi gjennom samspill ha fornøyde innbyggere og stolte ansatte ved å legge til grunn disse verdier: Engasjement, positivitet, respekt, omtanke og åpenhet. Dette er verdier vi er stolte av og som betyr mye for oss som kommune.

Sektorsjef Helse- og omsorg i Selbu kommune har kommunedirektøren som sin nærmeste overordnede og er med i kommunedirektøren sin strategiske ledergruppe. 

Arbeidsoppgaver

Som sektorleder har du det overordnede ansvaret for alle virksomhetene innen helse- og omsorgssektoren. I nært samarbeid med virksomhetslederne skal du sørge for god og effektiv drift av helse- og omsorgstjenestene innenfor gjeldene lov- og regelverk, kommunale planer og budsjett. Det er i dag ca 180 ansatte innenfor denne sektoren.

Kvalifikasjoner
 • Relevant utdanning på høyskole- eller universitetsnivå 
 • Ønskelig med lederutdanning, men dokumentert ledererfaring kan kompensere for dette
 • Bred ledererfaring 
 • Erfaring fra utviklings- og prosjektarbeid 
 • Erfaring med omstillings- og endringsprosesser 
 • God kjennskap til kommunal/offentlig forvaltning og aktuelt lov- og avtaleverk 
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne 

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Personlige egenskaper
 • Har evne til strategisk tenkning 
 • Er involverende og kan samle organisasjonen om felles utfordringer og mål 
 • Kommuniserer på en klar og tillitsskapende måte 
 • God gjennomføringsevne 
 • Har god økonomiforståelse 
 • Er engasjert og har forståelse for samfunnets behov for velferdstjenester nå og i framtiden 
 • Er fortrolig med de utfordringene som ligger i samhandlinger og rollefordeling mellom politikk og administrasjon 
Vi tilbyr

Vi tilbyr en utfordrende og spennende lederstilling som også ser helse- og omsorgstjenestene i samspill med kommunens øvrige oppgaver. Sammen skal vi skape fremtidens Selbu!  I denne stillingen er det gode muligheter for personlig utvikling i et innovativt og faglig fellesskap. Kommunen har nye helsebygg med moderne velferdsteknologi. Vi tilbyr lønn etter avtale og gode pensjonsvilkår. Tiltredelse etter avtale.

Det gjøres oppmerksom om at opplysninger om søkerne kan bli offentliggjort, selv om søker har bedt om å få sitt navn mv. unntatt fra offentlig søkerliste. Søkere som ikke får sin anmodning om å bli unntatt offentlighet tatt til følge, vil få varsel om dette.

Kontakt:
Oddveig Kipperberg – Kommunedirektør
Mobil: 924 55 660
E-post: oddveig.kipperberg@selbu.kommune.no

Søknadsfrist: 14.05.2023

Søk stillingen her!

Bilder fra Selbu kommune:

Selbu kommune
Selbu kommune
Selbu kommune

Selbu kommune ligger midt i Trøndelag, kun en halvtimes kjøring fra Trondheim lufthavn Værnes. Kommunen har i overkant av 4000 innbyggere. Selbu er kjent som Selbuvottens hjemland, men har mer å tilby enn håndverk, tradisjon og kulturhistorie. Selbu er et ettertraktet turistmål med hyppige kulturarrangement, har en av Trøndelags mest innbydende sandstrender, rike ørretelver, storslått turterreng og løyper for sykkel og ski. Selbu har entusiastiske foreninger og lag, aktive frivillige og et godt tilrettelagt idretts- og kulturliv. I Selbu er det smart å bo og godt å leve.

Selbu er en del av Værnesregionen. Værnesregionen er et godt etablert tjeneste- og fagsamarbeid mellom kommunene Tydal, Selbu, Malvik, Frosta, Meråker og Stjørdal. Tjenestetilbudet i kommunene er godt, og avstanden mellom det urbane og det landlige er relativt kort innenfor regionen.