Skip to content

Sykepleier – Ladesletta helse- og velferdssenter, Trondheim kommune

 • by

Det var en gang en åpen, modig og kompetent sykepleier som hadde vandret østenfor sol vestenfor måne i leting etter en spennende, faglig utfordrende og inkluderende arbeidsplass. Etter lang tids vandring rundt omkring i Trøndelag, kom sykepleieren etter hvert til Ladestien, og ble bergtatt av de naturskjønne og universelt utformede omgivelsene. Duften av vafler og kaffe ledet sykepleieren oppover i terrenget, og etter langt om lenge, og lengre enn langt kom sykepleieren til Lade Allé 80.

I inngangspartiet ble sykepleieren møtt av et engasjert og imøtekommende lederteam. Den mest engasjerte og endringsvillige av dem alle var enhetsleder Marit, som kunne fortelle at: “På Ladesletta helse- og velferdssenter har vi ledig en fast 100 prosent stilling for sykepleier med arbeidstid på dag og kveld. Stillingen innebærer arbeid enten 17 helger i året med vanlige dag- og kveldsvakter, eller ti arbeidshelger per år med langvakter på 12,5 timer”.  

“Seriøst?”; utbrøt sykepleieren, “det er jo denne jobben jeg har lett etter i evigheter”. Når kan jeg begynne?”
 “Du må gjennom en ordinær søknadsprosess først.” Søknad og CV registreres i Webcruiter innen fristen som er 17. september 2023. Hvis du er aktuell for stillingen, vil du bli innkalt til intervju. Du bes oppgi to referanser i søknaden” svarte den engasjerte enhetslederen.

Vil du være en del av det neste kapittelet i dette eventyret? Du er isåfall hjertelig velkommen til å søke på stilling hos oss. 

På Ladesletta helse- og velferdssenter vil du bli del av et team som blant annet server fem ulike sykehjemsavdelinger med varierte pasientgrupper. Dette vil gi deg varierte arbeidsdager spekket med utfordringer. Vi har blant annet en avdeling på sykehjemmet for personer med demens som har utbytte av et aktivitetstilbud, og en avdeling hvor ektepar får tilbud om å bo sammen. I tillegg har vi en omsorgsbolig med 38 leiligheter fordelt på to bygg. På Ladesletta er vi opptatt av å ha et levende fagmiljø, og har som mål å ivareta den enkelte pasients identitet, egenverd og livskvalitet. 

Ladesletta helse- og velferdssenter er et moderne senter, hvor vi bruker velferdsteknologi for å øke kvaliteten på våre tjenester. Vi bruker RoomMate som verktøy for digitale tilsyn om natten til pasientene som kan ha utbytte av det. Vi er også igang med en prosess for å se på oppgavedeling, og riktig bruk av arbeidstid for de ulike yrkesgruppene hos oss.

Senteret har forøvrig store utearealer, med både sansehage og to takterrasser. Vi har også nærhet til Ladestien og Trondheim sentrum, og en trivelig bydelskafé.

For ytterligere informasjon, se:

– Våre flotte bilder og videoer på Facebook.

– Dette YouTube-klippet om hvordan det er å jobbe som sykepleier i kommunehelsetjenesten

– Mer informasjon om jobb i helse i Trondheim kommune finnes på vår hjemmeside

Arbeidsoppgaver
 • Håndtering av smertepumper, ernæringspumper, IV behandling,
 • Faglig veiledning av studenter og kollegaer
 • Ha rollen som vaktansvarlig
 • Legemiddelhåndtering
 • Faglig utvikling av enheten
 • Daglig oppfølging av pasientene i avdelingen, herunder behandling, observasjon og pleie.
Kvalifikasjoner
 • Norsk autorisasjon som sykepleier
 • Grunnleggende dataferdigheter
 • Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper
Personlige egenskaper

Vi søker deg som:

 • Har fokus på kvalitet og bidra til faglig utvikling
 • Har god samhandlingskompetanse
 • Er en positiv person som har engasjement og interesse for tjenesteområdet
 • Har fokus på brukermedvirkning
 • Evner å lede kolleger
 • Bidrar til å skape en trygg og meningsfylt tilværelse for våre pasienter
 • Jobber selvstendig, strukturert og målrettet
 • Har godt humør og bidrar til et positivt arbeidsmiljø
 • Takler å ha flere “baller i lufta”
 • Personlig egnethet vektlegges
Vi tilbyr
 • Inntil 10 vakter med opplæring
 • Utfordrende arbeidsoppgaver innenfor fagfeltet
 • Gode muligheter for kompetanseheving/ fagutvikling og selvstendige arbeidsoppgaver
 • Fagdager
 • Et tverrfaglig og trivelig arbeidsmiljø
 • Mentorordning
 • Ønskeplan med mulighet for å påvirke egen turnus
 • Ansatte i helse- og velferdssenter får dekt arbeidssko
 • Lønn etter sentrale avtaler og Trondheim kommunes lokale avtaler
Kontaktinformasjon

Marit Langli, Enhetsleder, 95369811
Arne Olav Hartvigsen, Avdelingssykepleier, 40453722
Christina Nordby Arntzen, Avdelingssykepleier , 48131985

Arbeidssted

Lade alle 80
7041 Trondheim

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Trondheim kommune

Referansenr.: 4700791073
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 17.09.2023

Søk her!

Åpen – kompetent – modig

Trondheim kommune er landets tredje største kommune, og Norges største arbeidsplass nord for Dovre med om lag 15 000 medarbeidere. Sammen jobber vi for å gi byens innbyggere gode helse- og velferdstjenester, oppvekst- og utdanningsmuligheter, kultur- og fritidstilbud og et godt bymiljø. Vi er stadig på utkikk etter nye, engasjerte og motiverte medarbeidere. 

Trondheim kommune er en framtidsrettet og moderne arbeidsgiver som samarbeider med byens forsknings-, universitets- og høgskolemiljø. Hos oss finnes det spennende karrieremuligheter innen en svært bredt spekter av fagfelt. Mange av våre medarbeidere har hatt et langt og variert karriereløp internt i organisasjonen.  Les mer om Trondheim kommune på vår hjemmeside og siden “Jobb hos oss”.

Trondheim kommune legger til rette for mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, religion, etnisitet, eller hull i CV-en. Trondheim kommune tilrettelegger arbeidsforholdene så langt det er mulig.

Attester, vitnemål og vedlegg må legges ved søknaden. Vi oppfordrer til å benytte Vitnemålsportalen. Utdanning gjennomført utenfor Norge må være godkjent av NOKUT, og godkjenningen må dokumenteres.

Vi gjør oppmerksom på at søkere føres opp på offentlig søkerliste. Det kan søkes om anonymitet, men det må foreligge særskilte omstendigheter for å få innvilget unntak, jf. Offentleglova § 25. 

Gyldig politiattest må fremlegges der det er påkrevd.

Vi gjør oppmerksom på at det ved behov vil gjennomføres bakgrunnssjekk.