Skip to content

Sykepleier natt – Ladesletta helse- og velferdssenter, Trondheim kommune

 • by

Er du en av de som jobber best når de fleste andre sover? Trives du med å jobbe i team og brenner for å gjøre en forskjell for andre? Er du en som gjerne tar ansvar og får ting unnagjort? Er du opptatt av faglig kvalitet, tar utfordringer på strak arm og ser muligheter i hverdagen? Da er Ladesletta helse- og velferdssenter plassen for deg! 

Ved Ladesletta helse- og velferdssenter har vi ledig en fast 80 prosent stilling for sykepleier på natt. Stillingen er tjenesteplassert på sykehjemmet, og kan kombineres med dag- og kveldsvakter opp til 100 prosent stilling hvis ønskelig. Vennligst spesifiser i søknaden om du ønsker å jobbe kun 80 prosent natt, eller en større stillingsandel.

Som nattevakt hos oss, vil du ha faste møtepunkter med ledelsen, samt kolleger som jobber dag/aften. Vi har jevnlige nattevaktsmøter, og ukentlige vernepleier/sykepleierapporter hver mandag morgen. 

På Ladesletta helse- og velferdssenter vil du bli del av et team som blant annet server fem ulike sykehjemsavdelinger med varierte pasientgrupper. Dette vil gi deg varierte arbeidsdager spekket med utfordringer. Vi har blant annet en avdeling på sykehjemmet for personer med demens som har utbytte av et aktivitetstilbud, og en avdeling hvor ektepar får tilbud om å bo sammen. I tillegg har vi en omsorgsbolig med 38 leiligheter fordelt på to bygg. På Ladesletta er vi opptatt av å ha et levende fagmiljø, og har som mål å ivareta den enkelte pasients identitet, egenverd og livskvalitet. 

Ladesletta helse- og velferdssenter er et moderne senter, hvor vi bruker velferdsteknologi for å øke kvaliteten på våre tjenester. Vi har nylig innført digitale tilsyn om natten til pasientene som kan nyttiggjøre seg det. Senteret har forøvrig store utearealer, med både sansehage og to takterrasser. Vi har også nærhet til Ladestien og Trondheim sentrum, og en trivelig bydelskafé.

For ytterligere informasjon, se vår Facebook-side og flotte videoer

– Vår Facebook-side
– Våre videoer på Facebook

Mer informasjon om jobb i helse i Trondheim kommune finnes på vår side Jobb hos oss.

Arbeidsoppgaver
 • Håndtering av smertepumper, ernæringspumper og IV behandling.
 • Veilede kolleger
 • Ha rollen som vaktansvarlig
 • Legemiddelhåndtering
 • Faglig utvikling av enheten
 • Behandling, observasjon og pleie
Kvalifikasjoner
 • Norsk autorisasjon som sykepleier. Vernepleiere med autorisasjon og klinisk erfaring kan bli vurdert for stillingen
 • Gyldig arbeids- og oppholdstillatelse
 • Evne til å arbeide systematisk og strukturert
 • Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper
Personlige egenskaper
 • Ha fokus på kvalitet og bidra til faglig utvikling
 • God samhandlingskompetanse
 • Fokus på brukermedvirkning
 • Evne til å lede kolleger
 • Bidra til å skape en trygg og meningsfylt tilværelse for våre brukere
 • Jobbe selvstendig, strukturert og målrettet
 • Godt humør og bidra til et positivt arbeidsmiljø
 • Tåle flere “baller i lufta”

Det legges vekt på personlig egnethet i tilsettingsprosessen

Vi tilbyr
 • Utfordrende arbeidsoppgaver innenfor fagfeltet
 • Opplæring tilpasset dine behov
 • Gode muligheter for kompetanseheving/ fagutvikling og selvstendige arbeidsoppgaver
 • Fagdager
 • Et tverrfaglig og trivelig arbeidsmiljø
 • Lønn etter sentrale avtaler og Trondheim kommunes lokale avtaler
Kontaktinformasjon

Grete Fjærli, Avdelingssykepleier , 95263138
Arne Olav Hartvigsen, Avdelingssykepleier, 40453722

Arbeidssted

Lade alle 80
7041 Trondheim

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Trondheim kommune

Referansenr.: 4700794185
Stillingsprosent: 80%
Fast
Søknadsfrist: 17.09.2023

Søk her!

Åpen – kompetent – modig

Trondheim kommune er landets tredje største kommune, og Norges største arbeidsplass nord for Dovre med om lag 15 000 medarbeidere. Sammen jobber vi for å gi byens innbyggere gode helse- og velferdstjenester, oppvekst- og utdanningsmuligheter, kultur- og fritidstilbud og et godt bymiljø. Vi er stadig på utkikk etter nye, engasjerte og motiverte medarbeidere. 

Trondheim kommune er en framtidsrettet og moderne arbeidsgiver som samarbeider med byens forsknings-, universitets- og høgskolemiljø. Hos oss finnes det spennende karrieremuligheter innen en svært bredt spekter av fagfelt. Mange av våre medarbeidere har hatt et langt og variert karriereløp internt i organisasjonen.  Les mer om Trondheim kommune på vår hjemmeside og siden “Jobb hos oss”.

Trondheim kommune legger til rette for mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, religion, etnisitet, eller hull i CV-en. Trondheim kommune tilrettelegger arbeidsforholdene så langt det er mulig.

Attester, vitnemål og vedlegg må legges ved søknaden. Vi oppfordrer til å benytte Vitnemålsportalen. Utdanning gjennomført utenfor Norge må være godkjent av NOKUT, og godkjenningen må dokumenteres.

Vi gjør oppmerksom på at søkere føres opp på offentlig søkerliste. Det kan søkes om anonymitet, men det må foreligge særskilte omstendigheter for å få innvilget unntak, jf. Offentleglova § 25. 

Gyldig politiattest må fremlegges der det er påkrevd.

Vi gjør oppmerksom på at det ved behov vil gjennomføres bakgrunnssjekk.