Skip to content

Tjenesteleder Helse, aktivitet og service – Selbu kommune

 • by

Har du interesse for ledelse og å skape resultater sammen med andre? Selbu kommune søker ny tjenesteleder for Helse, aktivitet og service. I stillingen som tjenesteleder vil du få varierte og spennende oppgaver, og en fin anledning til å lede dyktige og dedikerte fagpersoner i forskjellige fagfelt.

Ansvarsområdene er helsestasjonen, legetjenesten, rus- og psykisk helsetjenesten, ergo- og fysioterapitjenesten, kjøkkenet ved Selbu sykehjem og hjelpemidler.

Arbeidsoppgaver
 • Økonomi- og personalansvar for tjenesteområdet
 • Delta i sektorens ledergruppe
 • Rapportere til sektorsjef
 • Representere kommunen på egne fagfelt
 • Prosjekt- og planleggingsarbeid
 • Fremme samarbeid og tverrfaglighet
 • Legge til rette for kvalitetsforbedring og fagutvikling
 • Sikre kvalitetsmessig god og effektiv drift
Kvalifikasjoner
 • Relevant utdanning, helst innenfor helse- og/eller sosialfag.
 • Ønskelig med erfaring fra å arbeide i et tverrfaglig, helsefaglig miljø.
 • Ledererfaring og/eller lederutdanning
 • Vi ønsker at du har god digital kompetanse og interesse for digitalisering.
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt.
Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en engasjert og strukturert leder med gode kommunikasjonsevner.
Det er ønskelig at du er endringsvillig, har gjennomføringsevne og er god på samarbeid.

Hos oss får du

Spennende og varierte arbeidsoppgaver i en veldrevet kommune. Systematisk lederutvikling sammen med øvrige ledere i kommunen. Tilgang til kurs og kompetansehevende tiltak i samråd med leder. Stor frihet og påvirkningsmuligheter i stillingen gir gode muligheter for selv å påvirke eget jobbinnhold, enhetens utviklingsarbeid og egen utvikling.

Lønn etter avtale. 

I denne stillingen har du rett på en av Norges sikreste pensjonsordninger: offentlig tjenestepensjon. Der de fleste tjenestepensjoner kun utbetales i 10 år, er offentlig tjenestepensjon en utbetaling som varer fra den dagen du slutter å jobbe og livet ut. Pensjonen inkluderer også uføre- og etterlattepensjon hvis noe uventet skulle skje. 

Kontakt: Ragnhild Wesche Kvål Sektorsjef helse og omsorg Telefon:95765674

Søknadsfrist: 01.10.2023

Søk stillingen her!

Bilder fra Selbu kommune:

Selbu kommune
Selbu kommune
Selbu kommune

Selbu kommune ligger midt i Trøndelag, kun en halvtimes kjøring fra Trondheim lufthavn Værnes. Kommunen har i overkant av 4000 innbyggere. Selbu er kjent som Selbuvottens hjemland, men har mer å tilby enn håndverk, tradisjon og kulturhistorie. Selbu er et ettertraktet turistmål med hyppige kulturarrangement, har en av Trøndelags mest innbydende sandstrender, rike ørretelver, storslått turterreng og løyper for sykkel og ski. Selbu har entusiastiske foreninger og lag, aktive frivillige og et godt tilrettelagt idretts- og kulturliv. I Selbu er det smart å bo og godt å leve.

Selbu er en del av Værnesregionen. Værnesregionen er et godt etablert tjeneste- og fagsamarbeid mellom kommunene Tydal, Selbu, Malvik, Frosta, Meråker og Stjørdal. Tjenestetilbudet i kommunene er godt, og avstanden mellom det urbane og det landlige er relativt kort innenfor regionen.