Skip to content

HR-sjef til Selbu kommune

 • by

Vil du lede HR-arbeidet i en spennende trøndersk vekstkommune?

Selbu kommune har nå ledig 100 % stilling som HR-sjef

Som HR-sjef i Selbu kommune vil du få en sentral rolle i arbeidet med å videreutvikle både organisasjon og kultur for å gjøre oss i stand til å møte framtidens utfordringer.

Stillingen innebærer at du har ansvar for videreutvikling av arbeidsgiverstrategi, personalpolitikk, kompetanseutvikling, samt leder- og medarbeiderutvikling. Som leder for HR vil du være sentral i viktige beslutningsprosesser. En viktig rolle er å gi støtte til ledere som har behov for din kompetanse i sitt arbeid. Arbeidet vil foregå i tett samarbeid med de tillitsvalgte. Dette betyr at du vil få varierte oppgaver på både strategisk og operativt nivå.

Selbu kommune har i dag i overkant av 400 ansatte og leverer tjenester til kommunens drøyt 4200 innbyggere. HR-avdelingen har i dag 3 ansatte. Kommunen preges av positivitet, vekst og utvikling. Selbu byr på muligheter for et rikt frilufts- og fritidsliv.

HR-sjefen rapporterer direkte til kommunedirektøren og inngår i hennes ledergruppe.  Som en del av kommunedirektørens ledergruppe vil du bidra aktivt til at gruppen utgjør et samlet lag som fremmer samarbeid og oppgaveløsning på tvers av alle sektorene i kommunen.

Vi ønsker oss en trivelig kollega som sammen med resten av organisasjonen skal skape fremtidens Selbu! Høres dette spennende ut? Da vil Selbu kommune gjerne bli bedre kjent med deg.

Arbeidsoppgaver:

 • Lede HR-avdelingens arbeid og medarbeidere
 • Videreutvikle arbeidsgiverpolitikken i kommunen
 • Utøve lederstøtte til organisasjonen
 • Bistå til, og lede, omstillings- og endringsarbeid i organisasjonen
 • Bistå med, og koordinere, kommunens HMS-arbeid
 • Ivareta arbeidsgiverrollen i samarbeidet med tillitsvalgte og vernetjenesten
 • Saksforberedelse til AMU og ADMU
 • Inngå i kommunedirektørens ledergruppe og krisestab

Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning på høyskole- eller universitetsnivå
 • Erfaring fra lignende stillinger og arbeidsområder
 • Erfaring fra utviklings- og prosjektarbeid, gjerne omstillings- og endringsprosesser
 • God kjennskap til kommunal/offentlig forvaltning og aktuelt lov- og avtaleverk
 • God forståelse for partssamarbeidet i organisasjoner
 • God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper:

 • Evner å bygge gode relasjoner og samarbeid på tvers i organisasjonen
 • Kommuniserer på en klar og tillitsskapende måte
 • Er analytisk og utviklingsorientert
 • God gjennomføringsevne 

 Motivasjon for arbeidet og personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i en veldrevet kommune
 • Muligheter for personlig utvikling i et innovativt og faglig fellesskap
 • Stor frihet og påvirkningsmuligheter i stillingen gir gode muligheter for selv å påvirke eget jobbinnhold og enhetens utviklingsarbeid
 • Lønn etter avtale og gode pensjonsvilkår

  Som kommunalt ansatt har du rett på en av Norges sikreste pensjonsordninger; – offentlig tjenestepensjon. Der de fleste tjenestepensjoner kun utbetales i 10 år, er offentlig tjenestepensjon en utbetaling som varer fra den dagen du slutter å jobbe og livet ut. Pensjonen inkluderer også uføre- og etterlattepensjon om du uventet skulle skje.

Selbu kommune sitt verdigrunnlag:

I Selbu kommune vil vi gjennom samspill ha fornøyde innbyggere og stolte ansatte ved å legge til grunn disse verdier: Engasjement, positivitet, respekt, omtanke og åpenhet. Dette er verdier vi er stolte av, og som betyr mye for oss, som kommune.

Kontaktperson: Oddveig Kipperberg mob: +47 92455660

Søknadsfrist: 25.02.2024

Søk stillingen her!

Selbu kommune
Selbu kommune
Selbu kommune

Selbu kommune ligger midt i Trøndelag, kun en halvtimes kjøring fra Trondheim lufthavn Værnes. Kommunen har i overkant av 4100 innbyggere. Selbu er kjent som Selbuvottens hjemland, men har mer å tilby enn håndverk, tradisjon og kulturhistorie. Selbu er et ettertraktet turistmål med hyppige kulturarrangement, har en av Trøndelags mest innbydende sandstrender, rike ørretelver, storslått turterreng og løyper for sykkel og ski. Selbu har entusiastiske foreninger og lag, aktive frivillige og et godt tilrettelagt idretts- og kulturliv. I Selbu er det smart å bo og godt å leve.

Selbu er en del av Værnesregionen. Værnesregionen er et godt etablert tjeneste- og fagsamarbeid mellom kommunene Tydal, Selbu, Malvik, Frosta, Meråker og Stjørdal. Tjenestetilbudet i kommunene er godt, og avstanden mellom det urbane og det landlige er relativt kort innenfor regionen.