Skip to content

VVA planlegger – Tekniske Tjenester, Alta kommune

  • by

Har du lyst til å ha planleggingsansvar for vei-, vann-, og avløpsanlegg i Alta kommune?

Da kan du begynne hos oss i Kommunalteknikk. Hos oss vil du kunne jobbe nært sammen med 12 andre engasjerte kolleger innen kommunalteknikken. Vår oppgave er å levere gode vei- vann- og avløpstjenester til kommunens innbyggere. Du vil kunne være med å bidra i dette viktige arbeidet.

Du vil få gode utviklingsmuligheter og du vil få muligheter til kursing og annen faglig oppdatering. Vi har et pågående samarbeid med de største kommunene i Nord-Norge og du vil kunne delta i dette arbeidet.
Om du har engasjementet vil du kunne ha mulighet til annen videreutdanning for eks. innen økonomi, administrasjon og ledelse.

Du vil ha arbeidsoppgaver som; VVA planlegging på overordna og detaljnivå, innledende prosjektarbeid, gebyrgrunnlag og økonomiplanarbeid for investeringer i vann- og avløpsanlegg. Du vil bli inkludert i kommunens arealplanarbeid og vil være vår deltaker i arbeider med utbyggingsavtaler.
Du vil også kunne bli tillagt andre eller endra oppgaver avhengig av din kompetanse og behov for øvrig ved virksomheten. 

Kanskje ser du for deg en karriereutvikling i en kommunal virksomhet? Kommunalteknikk kan da være stedet å begynne.

Du vil jobbe i et godt arbeidsmiljø med mye god faglig kompetanse. Mer info får du på våre hjemmesider eller ved å kontakte oss.

Vi ser gjerne at du er en søker med:
  • Utdannelse med bachelorgrad eller høyere, helst med anleggsfag
  • Praksis innen kommunalteknikken, fortrinnsvis innen vann- og avlø
Og at du har disse personlige egenskapene:
  • Engasjement og positiv holdning
  • Gode samarbeidsevner
  • Evne til å lede deg selv og andre
  • God evne til skriftlig og muntlig kommunikasjon
Vi tilbyr

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn.Vi har gode kommunale ansettelsesbetingelser i henhold til lover, avtaler og reglementer. Medlemskap i pensjonskasse. Fleksibel arbeidstid. Avspaseringsordning.

Annet
Vi aksepterer kun elektroniske søknader i Webcruiter. Vi ber om at det oppgis minst to referanser. Vitnemål og attester skal lastes opp som vedlegg til søknad. Dokumentasjon av utenlandsk opprinnelse må være attestert og foreligge på norsk/samisk, engelsk eller et skandinavisk språk. Utenlandsk utdanning må være godkjent av NOKUT eller HK-dir.

Alle henvendelser behandles konfidensielt frem til søknadsfristens utløp. Deretter vil det utarbeides en offentlig søkerliste. Søkere som ønsker søknaden sin unntatt offentlighet må grunngi dette særskilt i søknaden. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om å ikke bli oppført på søkerlisten. 

Alta kommune inngår i den såkalte tiltakssonen i Finnmark og Nord-Troms som blant annet gir lavere skatt på alminnelig inntekt, skattefradrag (Finnmarks-fradraget), fritak for el-avgift på forbruk, nedskriving av studielån med inntil ti prosent av opprinnelig lånegrunnlag, avgrenset oppad til kr. 30.000 per år, og fra høsten 2023; gratis barnehageplass.

Kontaktinformasjon

Trond Einar Uglebakken, Virksomhetsleder, +47 91619358

Arbeidssted

Sandfallveien 1
9510 Alta

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Alta kommune

Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 26.02.2024

Søk stillingen her!

Foto: Mediaveien
Foto: Mediaveien

Velkommen til Alta.  En ung by med en historie som strekker seg 10.000 år tilbake i tid – godt dokumentert gjennom helleristningsfeltet plassert på UNESCO’s verdensarvliste.

Med over 21.000 innbyggere er vi den største byen i Finnmark og en kommune med stor årlig befolkningsvekst. Vår unge befolkning er fylt av utviklingslyst, kreative uttrykk og fremtidstro. I fjor ble Alta kåret til Nord-Norges nest beste kommune i NHOs kommune-NM. Hovedårsaken er det varierte næringslivet i kommunen.

For å være en kommune i vekst er man avhengig av mer enn jobber, og vi liker å kalle oss arrangementsbyen Alta. Vi jobber kontinuerlig med å skape aktivitet og gode opplevelser – året rundt. Vi nevner særlig Borealis vinterfestival, Finnmarksløpet, Alta Live og Offroad Finnmark.

Alta er et utdanningssentrum med rundt 1 000 elever på Videregående skole, en populær folkehøgskole og Campus Alta som en del av Universitet i Tromsø.

Hvorfor være inne når alt håp er ute, er det et ordtak som sier. De siste ti årene har vi jobbet mye med å legge til rette for fysisk aktivitet for alle. Vi har nærturer, toppturer, universelt utformet tursti, tilrettelagte friluftsområder, parker og lekeplasser. Alt i nærhet til der vi altaværinger bor.

Vi er kanskje plassert på kanten av landet, men vi har skapt et arktisk knutepunkt for vekst og utvikling. Det er knappe to timer med fly til Oslo, halvtime til Tromsø og en tur over vidda til Sverige og Finland. 

Så selv om vi er tett opptil ingenting, så er vi nært på alt.

Her er ni gode grunner til å bo i Alta: https://storymaps.arcgis.com/stories/5c2e8ad72b7c46179674beeab0d11aeb