Skip to content

Servicemedarbeidere ved Rendalstunet – Rendalen kommune

  • by

Om enheten:
Rendalstunet er organisert som en del av virksomhet Kultur, med kultursjefen som øverste leder. Vi tilbyr lønn etter tariff, spennende og varierte arbeidsoppgaver i både helt nyoppussede lokaler og lokaler med atmosfære og kulturhistorie.

Kort om stillingene:
Det søkes etter servicemedarbeidere ved Rendalstunet, tidligere Rendalen bygdemuseum. Arbeidet består i å være vertskap for besøkende, kunne gi omvisning og drive formidling, samt kunne servere gjester i kafé og delta i kjøkken/produksjon av meny. Opplæring vil bli gitt, men tidligere relevant erfaring vil bli tillagt vekt. Førerkort klasse B er ønskelig. Kafé med kjøkken og serveringslokaler, samt deler av formidlingsarenaen, er i moderne lokaler med historisk atmosfære.

Aktuell arbeidsperiode er fra 26. juni-18. august 2024. Det må det påregnes helgearbeid i turnus. Etter 18. august vil det være behov for arbeidshjelp i helger ut over høsten. Oppgi gjerne i søknaden hvilke uker du har planlagt sommerferie og ikke kan jobbe.

Jobben passer for studenter og andre med interesse av å formidle historie og kultur og som er glad i å møte mennesker. Opplæring 26.-28. juni er obligatorisk for de som blir tilbudt jobb.

Stillingsbeskrivelse/arbeidsoppgaver:
Som servicemedarbeider ved Rendalstunet vil du jobbe som omviser, hjelpe til i kafeen og på kjøkkenet, være med under museets arrangementer og annet forefallende arbeid i driften. Rendalstunet vil inneholde et landhandleri med lokale produkter, servicemedarbeideren må kunne formidle informasjon om produktene etter opplæring. Vertskapsrollen er viktig og personlig egnethet vil bli tillagt vekt.

Aktuelt for stillingene som servicemedarbeider:
• Du bør være over 18 år, om du disponerer bil og har førerkort er dette et pluss
• Like å være vertskap og være serviceinnstilt
• Være komfortabel med å formidle informasjon foran større/mindre forsamlinger
• Ha interesse for lokalhistorie og lokal mattradisjon
• Om du har erfaring med matlaging og servering er dette en fordel

Vi kan tilby:
• Variert og spennende arbeidsoppgaver
• Opplæring og veiledning
• Lønn i henhold til tariff

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort, selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

NB! Søkere må aldri oppgi BankID-informasjon i søknadsprosessen! Dersom du blir spurt om dette, er det et svindelforsøk.

Kontaktpersoner:
Marit Bjørnstad tlf: +47 62 48 50 00 mob: +47 992 27 473
Per Ivar Strømsmoen tlf: +47 62 46 85 00 mob: +47 990 99 724

Søk stillingene her!

Søknadsfrist: 18.03.2024

Rendalen kommune

Rendalen kommune ligger i Innlandet fylke og er en del av Fjellregionen. Kommunen har omlag 1 800 innbyggere og er en av de største kommunene i Sør-Norge med sine 3178 kvadratkilometer. Rendalen har et levende bygdesamfunn med rike tradisjoner og mye kultur. Utmarka i kommunen brukes mye av rendøler og andre, og det er usedvanlig rike muligheter for jakt, fiske og friluftsliv.