Skip to content

Styrer barnehage, barnehagelærer og fagarbeider – Smøla barnehage – Smøla kommune

  • by

Smøla kommune søker:

Fagarbeider barnehage – Smøla barnehage

Styrer barnehage – Smøla barnehage

Barnehagelærer – Smøla barnehage

Kontaktpersoner:
Laila Hopshaug mob: 47447898 Tove N Rokstad mob: +47 93014960

Søknadsfrister: 01.04.2024

Øykommunen Smøla med sine 2150 innbyggere ligger mellom byene Kristiansund og Trondheim. Øya har en flott skjærgård og kystnatur og et variert kulturliv som gir gode muligheter for en aktiv fritid. Smøla har et variert næringsliv bestående bl.a av havbruk, landbruk, fiskeri, reiseliv, servicenæring og energiproduksjon (vindkraft).
Smøla kommune som organisasjon har en to-nivås organisasjonsstruktur med 9 resultatenheter. Vi er ca 250 medarbeidere og er kommunens største arbeidsplass. Det er et godt samarbeid med nabokommuner på en del tjenesteområder.