Skip to content

Ferievikarer sykehjem – Loppa kommune

 • by
Om stillingene

 Pleie og omsorg består av et sykehjem og hjemmesykepleie. Turnusen er felles, og noen ansatte jobber både i sykehjemmet og hjemmetjenesten. Vi er en liten gjeng med ca. 30 årsverk.

Øksfjord sykehjem består av 9 sykehjemsplasser, 1 korttidsplss, 1 avlastningsplass og 1 kadplass. i tillegg er der en skjermet enhet med 5 plasser. 

Øksfjord hjemmesykepleie består av ca. 35 pasienter som befinner seg i området Øksfjord – Øksfjordbotn.

Begge tjenestene byr på stor variasjon innen alle oppgaver, som personlig stell og avanserte sår prosedyrer

 Rus- og psykiatritjeneste, legekontor og fysioterapi er tjenester lokalisert i samme bygg og muliggjør et godt tverrfaglig samarbeid.

 Vi ser etter en engasjerte, inspirerende og dyktige helsefagarbeidere som er strukturert, selvstendig, faglig engasjert, positiv, og opptatt av å gjøre hverandre gode.

Vi tilbyr

Et trivelig og engasjert arbeidsmiljø

Arbeidsoppgaver

Tett samarbeid med tjenesteansvarlig sykepleier 

Fokus på brukernes egenmestring i hverdagen

Planlegge, vurdere, og koordinere tilbud samt iverksette mål og tiltak

Delta i faglig utviklingsarbeid

Andre oppgaver innen fagområdet må påregnes

Kvalifikasjonskrav
 • Ingen utdanningskrav
 • Gode norsk kunnskaper både muntlig og skriftlig.

Ønskede kvaifikasjoner

 • Førerkort kl. B
Generell info
 • Politiattest av ny dato må fremlegges før tiltredelse
 • Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler
 • Ved overtallighet har fast ansatte i Loppa kommune fortrinnsrett
 • Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.
 • Intervju kan skje over Teams
 • Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon ved tilsetting
 • Minst to referanser bes oppgitt i søknaden
 • Gode pensjonsordninger
 • I Finnmark gjelder statlige virkemiddelordninger som lavere skatt og nedskriving av studielån i Statens Lånekasse i Norge
 • Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25
 • Dokumentasjon som vitnemål og attester må ligge ved søknad, for at kandidat skal kunne vurderes for stillingen

  Bolig spørsmål:
  Ved spørsmål send e-post til postmottak@loppa.kommune.no evnt skjekk ut “Oppslagstavla Øksfjord” på Facebook, for mulig utleie på det private boligmarkedet. For kommunal bolig, må det sendes inn søknad.
  Søknad om kommunal bolig

Kontaktperson for stillingen:
Marte Linnes Leder pleie og omsorg 41864199 marte.linnes@loppa.kommune.no

Søk her!

Søknadsfrist: 07.04.2024

Liker du rå natur, fantastisk utsikt, nordlys, midnattsol, fisk, reinsdyr og ørn? Da kan Loppa kommune være noe for deg. Et lite samfunn med et stort hjerte. Her blir du tatt godt i mot av innbyggerne og dine nye kollegaer. Perleturer, skattejakt, randone, scooterkjøring, hiking, isbrevandring, fiske, grilling og bading i alle slags temperaturer er bare noe av det Loppa kommune har å by på. Loppa kroa og Støa kan friste med hjemmelagde middager, kaker og diverse annet godt. Innimellom arrangerer de musikkbingo/quiz eller andre morsomme aktiviteter.

Her kan du sove i dagsturhytta på Øksfjordfjellet og nyte både midnattsol og nordlys i løpe av året. Med kort vei til jobb, skole og barnehage kan du nyte døgnets timer med aktiviteter, sosialt lag eller i fred og ro. Loppa kommune grenser til Kvænangen kommune i sør, Alta kommune i øst og Hasvik kommune i nord.

Liker du rå natur, fantastisk utsikt, nordlys, midnattsol, fisk, reinsdyr og ørn? Da kan Loppa kommune være noe for deg. Et lite samfunn med et stort hjerte. Her blir du tatt godt i mot av innbyggerne og dine nye kollegaer. Perleturer, skattejakt, randone, scooterkjøring, hiking, isbrevandring, fiske, grilling og bading i alle slags temperaturer er bare noe av det Loppa kommune har å by på.

Loppa kroa og Støa kan friste med hjemmelagde middager, kaker og diverse annet godt.

Innimellom arrangerer de musikkbingo/quiz eller andre morsomme aktiviteter. Her kan du sove i dagsturhytta på Øksfjordfjellet og nyte både midnattsol og nordlys i løpe av året. Med kort vei til jobb, skole og barnehage kan du nyte døgnets timer med aktiviteter, sosialt lag eller i fred og ro. Loppa kommune grenser til Kvænangen kommune i sør, Alta kommune i øst og Hasvik kommune i nord.