Skip to content

Konsulent ved Servicetorget – Selbu kommune

 • by
Er du en engasjert og handlekraftig person som vil bidra til utvikling i Selbu kommune?

Vi har nå ledig en 100% fast stilling som konsulent ved Servicetorget.

Selbu Kommune har et viktig samfunnsoppdrag, og som samfunnet ellers, er Selbu kommune i stadig utvikling. Digitalisering og krav om effektivisering vil utfordre oss. Servicetorget har en viktig rolle som informasjonsbærer for utøving av samfunnsoppdraget, og skal tilrettelegge for god innbyggerdialog og intern informasjon både politisk og administrativt. 

Servicetorget skal som støttefunksjon legge til rette for kvalitet i tjenesteutøvingen og bidra til gode beslutningsgrunnlag. For å møte utfordringene jobbes det kontinuerlig med utvikling for å balansere kvalitet og effektivitet.

Servicetorget har ansvar for publikumstjenesten, arkivtjenesten og politisk sekretariat. I tillegg utføres enkelte forvaltningsoppgaver knyttet til oppvekst, startlån, bostøtte, kulturforvaltning, serverings-, salgs- og skjenkebevillinger for å nevne noe.

Servicetorget er lokalisert i Selbu rådhus, organisert som del av Sentraladministrasjonen og rapporterer til økonomisjef.

Arbeidsopgaver:
Dine oppgaver vil i hovedsak være oppgaver knyttet publikumstjenesten, arkivtjenesten og politisk sekretariat.

Dette innebærer at du vil få varierte oppgaver både i møte med publikum, ansatte og som møtesekretær i Selbu Kommunes politiske organer. Oppgavene favner vidt fra enkel saksbehandling til organisering av enkelttjenester innen publikumstjenesten.  I tillegg må det regnes med å måtte bidra i øvrige oppgaver etter behov.

Vi er på utkikk etter deg som:

 • Har høyere utdanning, gjerne innen administrasjon, jus eller økonomi
  Bred erfaring kan vurderes opp imot manglende utdanning
 • Forstår samspillet mellom offentlig forvaltning og politiske prosesser
 • Er nysgjerrig på og har et begeistret forhold til digitale løsninger som arbeidsverktøy
 • Gjerne deltatt i strategisk utviklingsarbeid i større organisasjon, gjerne offentlig virksomhet

For å trives og lykkes

 • Klarer du å forenkle kompliserte budskap, med god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Samarbeider du godt med andre, evner å bygge gode relasjoner og kontaktnett
 • Er du blid, imøtekommende og serviceinnstilt, og skaper tillit internt og eksternt
 • Er du offensiv, ser verdien av gode prosesser – du skaper resultater og søker utvikling
 • Liker du å jobbe med ulike typer utfordringer i høy fart

Arbeidsmiljø er viktig for oss, så du må identifisere deg med våre verdier som er: engasjement, positivitet, respekt, omtanke og åpenhet.

Motivasjon for stillingen og personlig egnethet vil bli vektlagt.

Hos oss får du:

 • En variert og betydningsfull jobb med et viktig samfunnsoppdrag
 • En trygg arbeidsplass
 • Tilsetting og lønn etter gjeldende lovverk og Hovedtariffavtale
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  Som kommunalt ansatt har du rett på en av Norges sikreste pensjonsordninger; – offentlig tjenestepensjon. Der de fleste tjenestepensjoner kun utbetales i 10 år, er offentlig tjenestepensjon en utbetaling som varer fra den dagen du slutter å jobbe og livet ut. Pensjonen inkluderer også uføre- og etterlattepensjon om du uventet skulle skje.

Selbu kommune sitt verdigrunnlag 

I Selbu kommune vil vi gjennom samspill ha fornøyde innbyggere og stolte ansatte ved å legge til grunn disse verdier: Engasjement, positivitet, respekt, omtanke og åpenhet. Dette er verdier vi er stolte av og som betyr mye for oss som kommune.

Link til søknadsskjema: Søk her

Søknadsfrist: 07.05.2024

Kontaktperson for stillingen

Anne Grete Bakken Stokmo
Mobil: 47266131
E-post: anne.grete.bakken.stokmo@selbu.kommune.no

Selbu kommune
Selbu kommune
Selbu kommune

Selbu kommune ligger midt i Trøndelag, kun en halvtimes kjøring fra Trondheim lufthavn Værnes. Kommunen har i overkant av 4100 innbyggere. Selbu er kjent som Selbuvottens hjemland, men har mer å tilby enn håndverk, tradisjon og kulturhistorie. Selbu er et ettertraktet turistmål med hyppige kulturarrangement, har en av Trøndelags mest innbydende sandstrender, rike ørretelver, storslått turterreng og løyper for sykkel og ski. Selbu har entusiastiske foreninger og lag, aktive frivillige og et godt tilrettelagt idretts- og kulturliv. I Selbu er det smart å bo og godt å leve.

Selbu er en del av Værnesregionen. Værnesregionen er et godt etablert tjeneste- og fagsamarbeid mellom kommunene Tydal, Selbu, Malvik, Frosta, Meråker og Stjørdal. Tjenestetilbudet i kommunene er godt, og avstanden mellom det urbane og det landlige er relativt kort innenfor regionen.