Skip to content

BPA til kjekke, utadvendte, nysgjerrige Herman (13 år) – Loppa kommune

 • by

Jeg er en gutt på 13 1/2 år som søker dedikerte assistenter til mitt BPA-team i Øksfjord, Loppa kommune. Jeg er født frisk og sterk, men har for elleve år siden, av ukjente årsaker, fått epilepsi. Epilepsien skaper en del utfordringer for meg i hverdagen min. Derfor trenger jeg trygge, gode og engasjerte voksne rundt meg hele døgnet. Jeg er en blid, snakkesalig og nysgjerrig ungdom, som liker å være sammen med mennesker. Jeg har mange ulike interesser som f.eks. dataspill, fotball, dyr, natur, miljøvern, brettspill, lese bøker og Donald Duck, og jeg er glad i å fiske. Jeg liker å lære nye ting. Spesielt når jeg får være sammen med trygge, gode voksne og andre barn.

Jeg bor sammen med mamma og hunden Nikki i ett hus, og pappa og katten Caramello i et annet hus. Jeg har tre voksne søsken. En storebror som for tiden bor hjemme, men er på vei til Tromsø på studier kommende høst. Jeg har også en søster og en bror, som er flyttet hjemmefra for lenge siden. Jeg er stolt onkel til en sjarmør på 3 år og ei nyfødt jente.

Hvem er du?

Du er:

 • Empatisk, engasjert, punktlig og pålitelig
 • Oppfinnsom og initiativrik
 • Villig til å sykle på elektrisk tandemsykkel
 • Ikke allergisk mot verken hund eller katt
 • Helst norsktalende, men engelsk kan også gå bra

Du har:

 • God relasjons-, samarbeids- og kommunikasjonskompetanse
 • Evne og vilje til fleksibilitet og stabilitet
 • Mulighet til å kunne gå i basseng
 • En genuin interesse for, og tilstedeværelse i, jobben
   

I tillegg kan det være et pluss med:

 • Utdanning og/eller erfaring innen helsefag eller spesialpedagogikk
 • Førerkort klasse B


Personlig egnethet og kjemi vektlegges sterkt.

Litt om stillingen

Arbeidet vil innebære alt fra bistand til ulike gjøremål i hjemmene mine (ute og inne), daglige håndtering av legemidler og å være sammen med meg i fritiden min. Jeg trenger assistanse til å finne på, og å gjennomføre, aktiviteter. Jeg ønsker at fritiden min skal bestå av aktiviteter med venner og organiserte fritidsaktiviteter. Det vil også være dager hvor du er med meg på skolen og mine alternative undervisningsarenaer, og bistår meg i ulikt skolearbeid. Du vil møte faglig spennende arbeidsoppgaver og delta i tverrfaglig teamarbeid. Å være min personlige assistent skal by på varierte hverdager med mye glede og sosiale opplevelser. God opplæring vil bli gitt, både av arbeidsgiver og mine foreldre.

Det vil være behov for ulike stillingsprosenter. Søkere bes oppgi hvor mange timer de kan jobbe pr. uke, uansett hvor lite eller mye det er. Dag-, ettermiddag- og kveldsvakter, hverdager og helg. 

Arbeidsoppgaver
 • Bistand i hjemmene mine
 • Legemiddelhåndtering
 • Ta initiativ til, og å legge til rette for, fritidsaktiviteter
 • Støtte og bistand i vennskapsrelasjoner
 • Tverrfaglig samarbeid
 • Andre relevante oppgaver
Vi tilbyr
 • Lønn etter tariff
 • God opplæring
 • Relvante kurs
 • Gratis barnehage
 • Gratis kjernetid på SFO
 • Flyttegodtgjøring etter eget reglement
Generell info
 • Politiattest av ny dato må fremlegges før tiltredelse
 • Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler
 • Ved overtallighet har fast ansatte i Loppa kommune fortrinnsrett
 • Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.
 • Intervju kan skje over Teams
 • Arbeidsledere (foresatte) er med på intervjuet
 • Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon ved tilsetting
 • Minst to referanser bes oppgitt i søknaden
 • Gode pensjonsordninger
 • I Finnmark gjelder statlige virkemiddelordninger som lavere skatt og nedskriving av studielån i Statens Lånekasse i Norge
 • Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25
 • Dokumentasjon som vitnemål og attester må ligge ved søknad, for at kandidat skal kunne vurderes for stillingen

  Bolig spørsmål:
  Ved spørsmål send e-post til postmottak@loppa.kommune.no evnt skjekk ut “Oppslagstavla Øksfjord” på Facebook, for mulig utleie på det private boligmarkedet. For kommunal bolig, må det sendes inn søknad.
  Søknad om kommunal bolig
Kontaktpersoner:

Lars Laingen – Kommunalleder Helse og omsorg
Mobil: 41206060
E-post: lars.laingen@loppa.kommune.no

Ronja Garden – Leder i bistandsenheten
Mobil: 47616746
E-post: ronja.garden@loppa.kommune.no

Søknadsfrist: 17.06.2024

Søk her!

Liker du rå natur, fantastisk utsikt, nordlys, midnattsol, fisk, reinsdyr og ørn? Da kan Loppa kommune være noe for deg. Et lite samfunn med et stort hjerte. Her blir du tatt godt i mot av innbyggerne og dine nye kollegaer. Perleturer, skattejakt, randone, scooterkjøring, hiking, isbrevandring, fiske, grilling og bading i alle slags temperaturer er bare noe av det Loppa kommune har å by på. Loppa kroa og Støa kan friste med hjemmelagde middager, kaker og diverse annet godt. Innimellom arrangerer de musikkbingo/quiz eller andre morsomme aktiviteter.

Her kan du sove i dagsturhytta på Øksfjordfjellet og nyte både midnattsol og nordlys i løpe av året. Med kort vei til jobb, skole og barnehage kan du nyte døgnets timer med aktiviteter, sosialt lag eller i fred og ro. Loppa kommune grenser til Kvænangen kommune i sør, Alta kommune i øst og Hasvik kommune i nord.

Liker du rå natur, fantastisk utsikt, nordlys, midnattsol, fisk, reinsdyr og ørn? Da kan Loppa kommune være noe for deg. Et lite samfunn med et stort hjerte. Her blir du tatt godt i mot av innbyggerne og dine nye kollegaer. Perleturer, skattejakt, randone, scooterkjøring, hiking, isbrevandring, fiske, grilling og bading i alle slags temperaturer er bare noe av det Loppa kommune har å by på.

Loppa kroa og Støa kan friste med hjemmelagde middager, kaker og diverse annet godt.

Innimellom arrangerer de musikkbingo/quiz eller andre morsomme aktiviteter. Her kan du sove i dagsturhytta på Øksfjordfjellet og nyte både midnattsol og nordlys i løpe av året. Med kort vei til jobb, skole og barnehage kan du nyte døgnets timer med aktiviteter, sosialt lag eller i fred og ro. Loppa kommune grenser til Kvænangen kommune i sør, Alta kommune i øst og Hasvik kommune i nord.