Skip to content

Nattevakt i tilrettelagt bolig, fast helgestilling – Loppa kommune

 • by
Om stillingen

Parkveien 2 er en døgnbemannet, tilrettelagt bolig for mennesker med bistandsbehov. Her bor det inntil fem voksne, i egne leiligheter. De har forskjellige behov og fritidsinteresser, noe som vil gi deg varierte arbeidsoppgaver og utfordringer. 

Fra 1. september har vi ledig ei fast helgestilling på 28,17%. Vi leter etter en nattugle som er engasjert, nysgjerrig, kreativ og har evne til å bygge relasjoner. Du må ha interesse for arbeid med mennesker, og et genuint ønske om å være med på å skape gode øyeblikk og opplevelser.

Arbeidsoppgaver
 • Individuell oppfølging av, og tilrettelegging for, hver beboer
 • Veilede, støtte, og motivere beboere.
 • Skape trygghet og ro på kveld og natt.
 • Kartlegging, følge opp tiltak og evaluere.
 • Jobbe for å sikre livskvalitet og selvbestemmelse
 • Medikamenthåndtering (kurs og opplæring vil bli gitt)
 • Dokumentasjon og ajourhold etter gjeldene lovverk
 • Andre oppgaver innen fagområdet må påregnes
Kvalifikasjonskrav
 • Assistent eller miljøarbeider med relevant fagbrev
 • Interesse for å jobbe med mennesker
 • Gode relasjons- og kommunikasjonsferdigheter
 • Ønskelig med erfaring fra lignende arbeid
 • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Personlig egnethet vektlegges sterkt

Vi tilbyr
 • Grundig opplæring og relevante kurs
 • Lønn i henhold til tariff
 • Et godt arbeidsmiljø
 • Gode pensjonsordninger
 • Gratis barnehage
 • Gratis SFO for 1. og 2. trinn
 • Flyttegodtgjøring etter eget reglement
 • I Finnmark gjelder statlige virkemiddelordninger som lavere skatt og nedskriving av studielån i Statens Lånekasse i Norge
Generell info
 • Politiattest av ny dato må fremlegges før tiltredelse
 • Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler
 • Ved overtallighet har fast ansatte i Loppa kommune fortrinnsrett
 • Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Intervju kan skje over Teams
 • Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon ved tilsetting
 • Minst to referanser bes oppgitt i søknaden
 • Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25
 • Dokumentasjon som vitnemål og attester må ligge ved søknad, for at kandidat skal kunne vurderes for stillingen 
   
 • Bolig spørsmål:
  Ved spørsmål send e-post til postmottak@loppa.kommune.no evnt skjekk ut “Oppslagstavla Øksfjord” på Facebook, for mulig utleie på det private boligmarkedet. For kommunal bolig, må det sendes inn søknad.
  Søknad om kommunal bolig
Kontaktpersoner for stillingen

Lars Laingen – Kommunalleder Helse og Omsorg
Mobil: 41206060
E-post: lars.laingen@loppa.kommune.no

Ronja Garden – Leder i bistandsenheten
Mobil: 48277026
E-post: ronja.garden@loppa.kommune.no

Søknadsfrist: 12.06.2024

Søk her!

Liker du rå natur, fantastisk utsikt, nordlys, midnattsol, fisk, reinsdyr og ørn? Da kan Loppa kommune være noe for deg. Et lite samfunn med et stort hjerte. Her blir du tatt godt i mot av innbyggerne og dine nye kollegaer. Perleturer, skattejakt, randone, scooterkjøring, hiking, isbrevandring, fiske, grilling og bading i alle slags temperaturer er bare noe av det Loppa kommune har å by på. Loppa kroa og Støa kan friste med hjemmelagde middager, kaker og diverse annet godt. Innimellom arrangerer de musikkbingo/quiz eller andre morsomme aktiviteter.

Her kan du sove i dagsturhytta på Øksfjordfjellet og nyte både midnattsol og nordlys i løpe av året. Med kort vei til jobb, skole og barnehage kan du nyte døgnets timer med aktiviteter, sosialt lag eller i fred og ro. Loppa kommune grenser til Kvænangen kommune i sør, Alta kommune i øst og Hasvik kommune i nord.

Liker du rå natur, fantastisk utsikt, nordlys, midnattsol, fisk, reinsdyr og ørn? Da kan Loppa kommune være noe for deg. Et lite samfunn med et stort hjerte. Her blir du tatt godt i mot av innbyggerne og dine nye kollegaer. Perleturer, skattejakt, randone, scooterkjøring, hiking, isbrevandring, fiske, grilling og bading i alle slags temperaturer er bare noe av det Loppa kommune har å by på.

Loppa kroa og Støa kan friste med hjemmelagde middager, kaker og diverse annet godt.

Innimellom arrangerer de musikkbingo/quiz eller andre morsomme aktiviteter. Her kan du sove i dagsturhytta på Øksfjordfjellet og nyte både midnattsol og nordlys i løpe av året. Med kort vei til jobb, skole og barnehage kan du nyte døgnets timer med aktiviteter, sosialt lag eller i fred og ro. Loppa kommune grenser til Kvænangen kommune i sør, Alta kommune i øst og Hasvik kommune i nord.