Skip to content

Prosjektleder Vann og miljøteknikk & Rådgiver Samferdsel og stedsutvikling – Holmestrand kommune

  • by

Vi trenger DEG til å være med på å utvikle Holmestrand med fokus på kommunens vann- og miljøtekniske anlegg.

Rådgiver Samferdsel og stedsutvikling – Holmestrand kommune

Prosjektleder Vann og miljøteknikk – Holmestrand kommune


Søknadsfrist: 21.04.2024

Holmestrand kommune har ca. 26 000 innbyggere og ca. 1 800 årsverk. Kommunen ligger vakkert til med lang kystlinje, flott natur, innsjø, elver, skog og fjell. Jernbanen og E18 går gjennom kommunen og gir god kommunikasjon både nordover og sørover. Holmestrand kommune er en næringsoffensiv kommune og i sterk vekst med økende innbyggertall. Holmestrand kommune er porten til Vestfold, og er et attraktivt sted å bo, besøke og drive næringsvirksomhet.